Anmälan funktionärsuppdrag 2021
"Jag har betalt medlemsavgift och träningsavgift, räcker inte det?”

Bohus IF är en ideell förening som bygger på din medverkan. För att våra barn och ungdomar skall kunna träna och tävla så behöver vi få in pengar i klubben. Klubbens huvudsakliga inkomstkällor är våra egna arrangemang ”Jennylunds sommarspel”, ”Ale Trail Race” och "Adventsspelen" (samarrangemang med Utby IK) samt funktionärsuppdrag under Göteborgsvarvet. Istället för att våra barn och ungdomar skall behöva sälja bingolotter, strumpor, kakor och liknande ber vi er föräldrar att ställa upp som funktionärer under dessa och liknande tillfällen.

Det är obligatoriskt för alla aktiva i föreningen, att ställa upp med funktionärer till våra arrangemang och övriga uppdrag.

• oavsett ålder på den aktive och hur länge han eller hon varit med i föreningen
  • oavsett om den aktive är med på tävlingar eller bara deltar på tränigar
  • oavsett om man är engagerad i annan förening
  • för tränare och styrelsemedlemmar gäller andra funktionärskrav

• Det behövs fler som hjälper till med allt som behöver göras i föreningen. Vi har därför börjat starta upp arbetsgrupper som man kan anmäla sitt intresse till.  Vad detta arbete innebär kan du läsa om här.

• Rättvisare fördelning av funktionärsuppdragen

• Familjer med ett aktivt barn/ungdom skall göra minst tre funktionärsuppdrag

• Familjer med mer än ett aktivt barn/ungdom skall göra minst fem funktionärsuppdrag

Aktuella uppdrag 2021

Göteborgsvarvet 11 september & Göteborg Marathon 19 september (INSTÄLLT)

Obligatoriskt uppdrag (gäller ej tränare/styrelsemedlem)

Funktionärsbehov: 120 personer

Du hjälper till längs tävlingsbanan

Ca 8-10 timmars uppdrag

(Aktiva 14 år och äldre kommer senare göra separat funktionärsanmälan till Göteborgsvarvet)

Jennylunds sommarspel 13-15 augusti

Funktionärsbehov: 100 personer

Du är funktionär på en gren, jobbar i caféet, parkeringen, sekretariatet eller liknande.

Ca 8-10 timmars uppdrag.

Ale Trail Race (INSTÄLLT)

Funktionärsbehov: 35 personer

Du är funktionär längs banan, jobbar i caféet, parkeringen, sekretariatet eller liknande.

Adventsspelen  november (INSTÄLLT)

Funktionärsbehov: 75 personer

Deltagande i en arbetsgrupp

Till dessa grupper söker vi deltagare som gillar att hugga i och vara med och planera vad som skall göras under arrangemang och på vår anläggning. Här kan du läsa mer om vad arbetet innebär.

Minst 20 timmars uppdrag

Vissa uppdrag har begränsat antal platser och om ett uppdrag är fullt kan ni komma att flyttas till ett annat (”först till kvarn” gäller)

Vid frågor kontakta kansli@bohusif.se