Funktionärskap
”Jag har betalt medlemsavgift och träningsavgift, räcker inte det?”

Bohus IF är en ideell förening som bygger på din medverkan. För att våra barn skall kunna träna och tävla så behöver vi få in pengar i klubben. Klubbens huvudsakliga inkomstkällor är våra egna arrangemang ”Ale inomhusspel”, ”Jennylunds sommarspel” och ”Ale Trail Race” samt funktionärsuppdrag under Göteborgsvarvet. Istället för att våra barn och ungdomar skall behöva sälja bingolotter, strumpor, kakor och liknande ber vi er föräldrar att ställa upp som funktionärer under dessa och liknande tillfällen.

Som förälder förväntas ni ställa under ”Ale Trail Race” eller ”Jennylunds sommarspel” och dessutom vid minst ett tillfälle under Göteborgsvarvsveckan. Till Ale inomhusspel anmäler ni er som funktionärer i samband med att ni anmäler era barn till tävlingen. Under året dyker det också upp andra arrangemang där klubben kan behöva er hjälp. Exempelvis vid fixardagar vår och höst och som funktionärer vid Göteborgs Friidrottsförbunds större arrangemang.