Medlems/Träningsavgift 2019

Viktigt är att de friidrottare som är med på träningar, tävlingar och andra aktiviteter som klubben är delaktig i ska vara medlemmar i klubben och ha betalt träningsavgift.

2019 års medlemsavgifter i Bohus IF:

• Aktiv 150kr, föräldrar/målsmän till betalande aktiva barn och ungdomar blir automatiskt medlemmar.

2019 års träningsavgift i Friidrotten:

• T.o.m 9 år    (Födda 2010 och senare)              500kr/kalenderår
    • 10-12 år       (Födda 2009-2007)                       650kr/kalenderår
    • Från 13 år    (Födda 2006 och tidigare)             800kr/kalenderår

Varför är det två olika avgifter?

Medlemsavgiften är en avgift som går till moderföreningen Bohus IF och innebär att du är medlem i föreningen. Träningsavgiften går till friidrotten, denna avgift innebär att du får träna och vara med på tävlingar i friidrott.

Vad får du för träningsavgiften?

Du får träning med kunniga utbildade tränare.

Klubben står för tävlingsavgifter, vilket kan variera från 50-300kr/tävling beroende på hur många grenar du deltar I (gäller tävlingar som är sanktionerade av klubben = finns på tavlan i Bohushallen/klubbstugan/hemsidan/Facebook).

Du får subvention på klubbens kläder.

Föreningen sänder ut faktura via e-mail för medlemsavgift och träningsavgift under Mars och eller April.

Vid frågor hör av dig till kansli@bohusif.se