Pers-Jakten 2017
2017-01-17 20:00

Vi kommer fortsätta med vår interna ”perstävling”, Pers-Jakten, även under 2017. Första tävling blir Ale Inomhusspel 21-22 januari.

Pers-Jakten är en tävling där alla tävlar på lika villkor oavsett ålder och tidigare personliga rekord. Här gäller det att sätta så många personliga rekord som möjligt. Flest ”pers” vinner. Preliminär final blir vårt klubbmästerskap i höst.

Anmälan till tävlingen går att göra så länge tävlingen pågår och görs enligt följande:

1. Anmälan till Pers-Jakten görs via denna länk.

2. Vid Tävling välj ”Personliga rekord vid tävlingens början” och ange aktuella personliga rekord i alla grenar som man har resultat i.

3. För de grenar där resultat saknas anges 0.

4. Skicka iväg anmälan.

5. Du är nu anmäld till ”Pers-Jakten”

OBS: Denna anmälan ”Personliga rekord vid tävlingens början” görs endast en gång. Ej inför varje tävling.

För varje tävling där ett nytt/nya pers satts görs följande:

1. Gå in på ”Pers-Jakten” bland upplagda tävlingar. Klicka på länk till anmälan.

2. Vid Tävling välj den aktuella tävlingen där perset/persen  sattes.

3. Ange ”pers” för aktuell gren/grenar. För övriga grenar ange 0.

4. Skicka iväg anmälan.

5. Ditt/dina nya ”pers” är nu registrerat.

Poängberäkning

• För varje ”pers” man tar, får man 1 poäng.

• Har man inte tävlat i grenen innan, får man första gången man är med 0,5 poäng.

• Max fyra grenar räknas per tävling.

• Endast de tävlingar som finns med i listan för Pers-Jakten ger poäng.

• I häck samt kastgrenar tas ingen hänsyn till olika höjder eller olika vikter, vid de olika tävlingstillfällena.

• Det görs heller ingen skillnad på resultat satta inom- respektive utomhus.

• Det går inte att tillgodoräkna sig poäng för ”pers” satta på tävling om det inte finns ”Personliga rekord vid tävlingens början” inlagda innan tävlingen startat.

• Endast de resultat som finns registrerade på avslutningsdagen kommer att ge poäng.

Observera: För att hålla administrationen på en rimlig nivå, så kommer resultaten endast att hanteras i KRONOLOGISK ordning, d.v.s. det måste finnas en anmälan med ”Personliga rekord vid tävlingens början” för aktuell gren för att kunna tillgodoräkna sig poäng för satt ”pers” i en tävling. De ”pers-registreringar” som inte följer ovan kommer tas bort. Vid oklarheter hör av er till kansli@bohusif.se

Anmälan till Pers-Jakten görs via denna länk.

2018-10-20 10:08
Pers-Jakten 20182018-05-27 20:51