Välkomna att träna bordtennis med Bohus IF Bordtennis!

Alla är välkomna att träna hos oss, men för att kunna träna hos oss behövs hjälp av barnets förälder eller anhörig på träningen. Detta är ett måste om barnet ska kunna lära sig spela bordtennis. Bordtennis är en individuell sport som tränas två och två. Det som du som medföljande förälder eller anhörig behöver klara av, är att slå tillbaka bollen så att barnet får lite ”mängdträning” och bygger upp koordinationen. Våra tränare styr träningen, men de räcker inte till för att spela med varje enskilt barn på träningen. Därav att vi behöver förälders eller anhörigs hjälp på plats.

Barnen skall vara ombytta och ha inomhusskor. Pingisrack finns att låna, dock är det viktigt för barnets utveckling med ett eget rack så snart som möjligt. Tränare hjälper er gärna med val av rack och tillbehör.

Träning hösten 2021
2021-09-06 09:24

Här kommer mer information om höstens pingisträning!

Träningen börjar denna vecka i Bohushallen. (vecka 36)
OBS! Vi tränar alltså inte längre i Bohusskolans gymnastiksal.

Det är första gången vi tränare är där, så det kan bli lite strul första veckan innan allt är på plats. Exempelvis har vi inte kunnat testa våra nycklar ännu.

Eftersom vi fortfarande har en viruspandemi, så ser vi gärna att alla så långt som möjligt kommer ombytta till träningen, så att det inte blir trängsel i omklädningsrummet.

Tisdagar
Yngre barngrupp kl. 17:00-18:00 (Tränare Ahmed Alsalihy)
Seniorer             kl. 18:00-19:00

Torsdagar
Äldre barngrupp kl. 19:30-20:30 (Tränare Joakim Grahn och Johannes Kristoffersson)
Seniorer            kl. 20:30-22:00

Som det ser ut just nu tränar dom yngre barnen på tisdagar och de äldre barnen på torsdagar. Vi söker dock aktivt efter fler tränare, eller föräldrar som kan hjälpa till, så hör av er till mig om ni har möjlighet att göra det!

Om ni har frågor kan ni ringa 0708-675823.

Mvh.
Joakim Grahn