Funktionärsanmälan 2019
”Jag har betalt medlemsavgift och träningsavgift, räcker inte det?”

Bohus IF är en ideell förening som bygger på din medverkan. För att våra barn skall kunna träna och tävla så behöver vi få in pengar i klubben. Klubbens huvudsakliga inkomstkällor är våra egna arrangemang ”Jennylunds sommarspel”, ”Ale Trail Race” och "Adventsspelen" (samarrangemang med Utby IK) samt funktionärsuppdrag under Göteborgsvarvet. Istället för att våra barn och ungdomar skall behöva sälja bingolotter, strumpor, kakor och liknande ber vi er föräldrar att ställa upp som funktionärer under dessa och liknande tillfällen.

Som förälder förväntas ni ställa under ”Ale Trail Race” eller ”Jennylunds sommarspel” och dessutom vid minst ett tillfälle under Göteborgsvarvsveckan. Till Adventsspelen anmäler ni er som funktionärer i samband med att ni anmäler era barn till tävlingen. Under året dyker det också upp andra arrangemang där klubben kan behöva er hjälp. Exempelvis vid fixardagar vår och höst och som funktionärer vid Göteborgs Friidrottsförbunds större arrangemang.

Ni väljer ett av följande tillfällen under Göteborgsvarvet:

• Parkering Valhalla fredag kväll 17 maj FULLT
  • Parkering Vallhalla lördag 18 maj FULLT
  • Banvakt på Vasagatan under Göteborgsvarvet lördag 18 maj FULLT
  • Banvakt på Linneplatsen/Slottskogen under Göteborgsvarvet lördag 18 maj
  • Parkering Högsbo söndag 19 maj FULLT

Ni väljer ett av följande tillfällen under Jennylunds sommarspel och Ale Trail Race

• Iordningställande & bortstädning arena fredag 9/8 samt söndag 11/8 (2 em/kvällar) FULLT
  • Funktionär lördag 10/8 (heldag) FULLT
  • Funktionär söndag 11/8 (heldag)

Ni väljer ett av följande tillfällen under Adventsspelen

• Funktionär lördag 16/11
  • Funktionär söndag 17/11

Funktionärsanmälan görs här tillsammans med tävlingsanmälan.

ANMLAN ÄR FÖR TILLFÄLLET STÄNGD

Ni anmäler er via denna länk.

Observera

De som inte anmäler sig kommer att bli utplacerade på tillfällen då de förväntas hjälpa till.

Varje funktionärstillfälle har ett begränsat antal platser och ”först till kvarn” gäller.

Om ni inte har möjlighet att hjälpa till vid ovan nämnda uppdrag så ange orsak till detta i funktionärsanmälan. Ni kommer då bli tilldelade ett annat uppdrag, såsom gräsklippning på Jennylund, städning av klubbstugan, funktionärssamordnare eller liknande.

Vid frågor kontakta kansli@bohusif.se