Tävlingar

Bohus IF deltar gemensamt i flertalet tävlingar. Inbjudningar till andra intressant tävlingar som vi rekomenderar hittar ni på sidan Inbjudningar.

Vinter/Vårserien

För juniorer ordnas en tävling på disktriktsnivå som kallas ungdomsserien eller vinterserien/vårserien. Tävlingarna spelas oftast i Excersishuset på Heden i Göteborg och oftast på helger, tre tillfällen per termin. Laget kan ha två - fem spelare. Alla lag måste ha en lagledare som normalt är en förälder till någon av de tävlande. Deltagande i dessa tävlingar anmäls av klubben i september. Mer information kan ges av tränarna.

Seriespel

Bohus IF har ett seniorlag i division 3. Lagledare Åke Mentor. Ytterligare ett lag spelar i höst i division 7. Det kommer att bestå av både seniorer och juniorer. Lagledare är Peter Kornesjö.